Osim Lune i Marka i ove estradne ličnosti postaju roditelji!

  • marko-miljkovic-i-luna-djogani2-830x553
  • Sjetit će se sljedeće godine kao vjerojatno najljepše u svom životu … Kasno smo za ogroman broj poznatih ljudi saznali da očekuju mladića, tako ogroman broj. Godinu bez sumnje prepoznat kao nedvojbeno ljepši od godine pred kraj Najpoznatije nepisane TV drame u Srbiji, Luna Đogani i Marko Miljković predviđaju svoje prvo dijete, a odnedavno su otkrili da će s njima ići i mlada dama. Upravo su izabrali ime – Mia.

 

  • Sasvim vjerojatno najbolje srpske odbojkašice, Stefana Veljković i njezin partner i supružnik Srećko Lisinac, u veljači, majka i otac djeteta. – Porođaji se bliže. Vrijeme brzo prolazi. Pretpostavljam da ću biti iscrpljeniji tijekom trudnoće. Prihvatio sam da bih bio tjeskobniji, jer sam brzoplet pojedinac, međutim potpuno sam tih. Trudnoća me smirila i transformirala. Samo da ostanem takav. Vjerujem da će i sadašnja okolnost biti slična kada zarodim potomstvo – nedavno je izrazio natjecatelj.

http://www.instagram.com/p/BtMDCfGH5hY/?utm_source=ig_embed

  • Izvrsna zabavljačica Nina Janković i zadovoljna majka malog Vukašina rodit će svoje drugo dijete nakon godinu dana. Njezina značajna druga Mateja Dičić i ona oduševili su se na Instagramu kad su otkrili da će dobiti djevojčicu.

Ninina suradnica iz razreda FDA i draga suputnica Jelisaveta Orašanin Teodosić i naš hvaljeni agent za lopte Miloš Teodosić zasad su radosni skrbnici malene Petre, a nakon godinu dana pridružit će se svom sljedećem djetetu.

 

  • Umjetnica Danijela Karić i umjetnik i koreograf Ivan Mileusnić dobili su dijete Maksima prije godinu dana. S sada otkrivaju da će još jednom postati skrbnici! Danijela iz prvog braka do danas ima dijete Filipa i djevojčicu Monicu. Sasvim vjerojatno najbolje srpske tenisačice, Jelena Janković, svoj život dobivaju daleko od očiju javnosti, pa su mnogi bili zapanjeni kad su otkrili da je povezana s dr. Brankom Baraćem, s kojim će uskoro dobiti svog prvog mladića! Privlačna vokalistica Mia Borisavljević i njezin suradnik i dugogodišnji entuzijastični suučesnik Bojan Grujić nedavno su skrenuli pozornost na to da bi možda htjeli proširiti obitelj i da njihova djevojčica Emma ne ostaje u jedinici, a ta se želja ispunjava 2021. godine. “Generalno smo pod naponom, jedva čekamo da dijete bude začeto”, priznala je vedra Mia.

 

Mlađahna zabavljačica Marina Ćosić i njezin značajni Nikola Nikola Mirković iščekuju svoje prvo dijete.  Kasno je utvrđeno da je ona sve samo ne upropaštena trudnica i da je izuzetno dinamična. – Moji trudnički dani idu nevjerojatno, ne osjećam se kao da sam trudna, sve radim očito, vrlo sam dinamična – rekla je Marina.

Leave a Reply