Pogledajte estradne ličnosti sa originalnim zubima i navlakama!

Naizgled malo zastupanja čeljusti može imati glavni učinak, a ove fotografije koje ćete vidjeti ispod potvrda su. Rada Manojlović, srpska umjetnica i prethodna kandidatkinja Zvezde Granda.

Vokalistica Rada Manojlović možda je najprivlačnija umjetnica na sceni, drago joj je pokazati svoje tijelo.

rada

 

Milan Stanković Možda je većina najotmjenijih umjetnika današnjice, Milan Stanković, na početku svoje profesije potpuno jedinstven! Milan se natjecao u ‘Sjajnim zvijezdama’ prije 10 godina. Ono što je intrigantno je kako je izgledao i odjeven kao mladić za razliku od današnjeg.

2-2-1

Soraja Možda najcjenjenija diva u Srbiji, Soraja Vučelić, poznata je po svojim primamljivim isporukama u kojima je se može vidjeti. Na Instagramu često objavljuje provokativne fotografije, no sada je odlučila ići i dalje.

3-2

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović već je duže vrijeme u žarištu opće populacije, a posebno je fascinantno ono na što sliči prije 5 godina, kad se upravo pojavila na ogledu za ‘Zvezdu Granda’.

4

Emina Jahović Emina Jahović poznata je kao žena koja nevjerojatno uzima u obzir svoj izgled. Bez obzira što je Emina mama dvoje djece, vokalist otkriva vrijeme za sebe i uobičajene prakse. Emina Jahović poznata je kao žena koja izuzetno vodi računa o svom izgledu. Bez obzira što je Emina mama dvoje djece, umjetnica otkriva vrijeme za sebe i uobičajene prakse. U svakom slučaju, Emina je kasno bila na temeljitoj prehrambenoj rutini i smanjila je svoju pripremu.

emina-jahovic

Voja Nedeljković Studio B započeo je njegov poziv, a promatrači su ga mogli neočekivano vidjeti na Trećem kanalu, gdje se razvio u glavnu zvijezdu. Sklon sveznanju, dodatno je vozio ‘Stunt Show’ s Majom Milatović kako bi se zainteresirao za ogroman broj zadataka. U svakom slučaju, scena koja bez njega ne bi mogla proći je ona u kojoj se Voja maskirao dok gospođa gura kolica, dok je Milorad Mandić Manda u poslu baletana. Bio je u Bariju ’91. U trenutku kada je Zvezda osvojila Kup prvaka, ali pored Svjetskog kupa u Francuskoj 1998.

6-2

1

2

 

Leave a Reply